TV

ŠESŤ ZMYSLOV PARÍŽA: Slovenská televízna premiéra dokumentárneho cyklu

ŠESŤ ZMYSLOV PARÍŽA: Slovenská televízna premiéra dokumentárneho cyklu

Privoňajte, ochutnajte, dotknite sa, prizrite sa, počúvajte a zamilujte sa... Dokumentárny cyklus Šesť zmyslov Paríža vyrobila spoločnosť PubRes so Slovákmi, ktorí v metropole na Seine našli prácu, domov i lásku. 

Cyklus pozostáva zo šiestich dielov, v ktorých odhaľuje (1.) čuch cez vôňu, (2.) chuť cez jazyk, (3.) hmat cez dotyk, (4.) zrak cez pohľad, (5.) sluch cez zvuky a aj (6.) šiesty zmysel mesta.

Cyklus odvysiela RTVS v premiére vždy v pondelok od 21:30 na Dvojke. Už dnes si môžete pozrieť prvý diel Vôňa.

Nový seriál "TV MINI UNI" vo vysielaní RTVS

Nový seriál "TV MINI UNI" vo vysielaní RTVS

TV Mini Uni je zábavno-vzdelávací program pre deti od 4 do 8 rokov, ktorý odpovedá na spontánne detské otázky, a to ako vzdelávacou, tak i zábavnou formou. Prvú sériu, ktorá má 26 dielov, odvysiela Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) v premiére každú nedeľu od 16. apríla 2017 vždy dopoludnia na Jednotke.

Seriál pre RTVS podľa formátu Českej televízie vyrobila spoločnosť PubRes v koprodukcii so spoločnosťou Evolution Films.

UČITEĽKA: NAJSLEDOVANEJŠÍ FILM RTVS

UČITEĽKA: NAJSLEDOVANEJŠÍ FILM RTVS

Učiteľku si včera v televíznej premiére pozrelo 477-tisíc divákov.  Učiteľka tak bola najsledovanejším nespravodajským programom dňa a pokiaľ ide o RTVS, do včerajška aj jej najsledovanejším filmom roka 2016.

Zdroj: Martin Poláš,  20.12.2016, medialne.sk (Učiteľka bola pre Jednotku najsledovanejším filmom roka)

TELEVÍZNY DOKUMENT HEREC

Ivan Mistrík by sa 15. októbra 2015 dožil 80-tich rokov. Spoločnosť PubRes vyrobila k výročiu jeho nedožitých narodenín dokumentárny film Herec, ktorý uvedie RTVS na :Dvojke v pondelok 26. októbra 2015 o 20:10 hod. v svetovej premiére a následne aj v repríze v utorok 27. októbra 2015 o 13:05 hod.

Viac o filme →